top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 1 maart

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Commandos 2 & Praetorians: HD Remaster Double Pack

De Commando's serie heb ik zelf vroeger grijs gespeeld. Een tactisch meesterwerk wat me altijd is bij gebleven. Enige tijd geleden kwam Commandos 2 HD Remaster uit, gebundeld met de Praetorians HD Remaster. Deze week is dit double pack voor de helft afgeprijsd in de Store. Een ideale kans om wat nostalgie in huis te halen en de strijd aan te gaan in deze twee games.


Tip 2: Tekken 7

Wie houdt er nou niet van een lekker potje matten op zijn tijd? Zweterige arena's, stijlvolle karakters en aan elkaar geregen combo's. Heerlijk om even helemaal mee los te gaan. Het komt dan ook goed uit dat Tekken 7 Definitive Edition momenteel maar liefst 75% is afgeprijsd in de Store. De Definitive Edition bevat naast de base game ook season pass 1, season pass 2 en season pass 3.


Tip 3: Goetia

Ook nog een onbekende game voor velen in de tiplijst van deze week, namelijk Goetia. In deze game beleef je de reis van Abigail Blackwood, een 12-jarig uit de dood herrezen meisje. Abigail is teruggebracht om de geheimen over haar familie te ontrafelen en te onderzoeken wat er is allemaal is gebeurd tijdens haar afwezigheid. Goetia is een meesterwerk, maar het is wel een hele fikse uitdaging. Als je dat aandurft, kun je de game momenteel met 75% korting oppikken in de Store. Dat is nog geen €2,50!

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page