top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 1 november

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: In Rays of the Light

Rays of the Light speelt zich af in een post-apocalyptische setting. De game is eigenlijk één grote puzzel waarbij je op zoek moet naar duidelijkheid, naar de verhaallijn eigenlijk. Hoewel er weinig tot geen actie in zit, blijft het je toch vasthouden. Je wilt gewoon graag weten hoe het nou zit! Deze week is de game 50% afgeprijsd in de Store, wat het de ideale gelegenheid maakt om er eens diep in te duiken.


Tip 2: Nexomon

Monsters vangen, trainen en ze vervolgens laten strijden voor je. Dat klinkt als Pokémon, maar dan net iets anders. Nexomon heeft er in ieder geval veel van weg. Aangezien Nexomon eigenlijk het eerste deel in de reeks is, is het zeker voor nieuwe spelers die een Pokémon-achtige game zoeken een aanrader om met deze game te beginnen. Nexomon is deze week 20% afgeprijsd in de Store.


Tip 3: Truck Driver

Armpje uit het raam, voet op het gaspedaal en lekker gaan. Dat klinkt toch heel aantrekkelijk! In Truck Driver kun je in een hele relaxte setting heerlijk achteroverleunen terwijl je jouw vrachtwagen van A naar B brengt. Je krijgt deze week ook nog 50% korting op je ritjes in de Store!

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page