top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 10 augustus

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Batman: Arkham Night Season Pass

Deze game is wellicht een oudje te noemen, maar het blijft een hele vette game. Als je nog nooit bent toegekomen aan de DLC, is dit misschien een interessante mogelijkheid om de game nog eens af te stoffen en Gotham schoon te vegen. De Season Pass is nu 75% afgeprijsd in de Store.


Tip 2: Child of Light

Als je ook een voorliefde voor platformer games hebt, dan moet je Child of Light echt een keer gespeeld hebben. Met een prachtige grafische stijl en boeiende gameplay is het een van de betere platformers die ik ooit gespeeld hebt. Je kunt de game nu met 70% korting oppikken in de Store.


Tip 3: Just Dance 2021

Het is tijd om die Corona kilo's kwijt te raken en niks is daarbij meer helpend dan gezond leven en dus veel bewegen! Just Dance combineert beweging met jouw favoriete hobby (gamen natuurlijk, duh!) dus dat is een win-win voor velen. Just Dance is nu met 67% korting aan te schaffen, dus je hebt eigenlijk geen excuus meer, als zelfs Lotte zich met deze game in het zweet heeft gewerkt voor de review.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page