top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 10 januari

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Castlestorm II

Bouw een imperium op door middel van de juiste strategie en leid je soldaten op weg naar de overwinning! De helden van het koninkrijk gaan de confrontatie aan met de gemene krachten van de ondoden. Bloed en heerlijke verwoesting zijn volop aanwezig! Castlestorm II is deze week met 60% korting op te pikken in de Store.


Tip 2: Kona

In Kona komt Carl door een onverwachte sneeuwstorm vast te zitten in het hoge noorden. De speler kruipt in de rol van detective Faubert, en moet zien te ontrafelen wat de oorzaak is van de mysterieuze gebeurtenissen in het gebied. De game is 80% afgeprijsd in de Deals With Gold aanbiedingen van deze week.


Tip 3: Hellpoint

Hellpoint een duistere en uitdagende actie-RPG die zich afspeelt in een zeer sfeervol scifi-universum, waarbij de scheidslijn tussen wetenschap en het occulte vaag is. Het Irid Novo-station was ooit het toonbeeld van menselijke prestaties, maar is nu verwoest, volledig overspoeld door boosaardige interdimensionale entiteiten en onderworpen aan de wil van de kosmische goden. Jij bent een creatie van de Auteur, gemaakt en gestuurd om Irid Novo te onderzoeken in een poging om de gruwelijke gebeurtenissen die hebben geleid tot het vreemde incident dat nu de 'samensmelting' heet, te ontrafelen. De game is deze week maar liefst 70% afgeprijsd in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page