top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 10 mei

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Deze week zijn er ook nog extra aanbiedingen beschikbaar in de Golden Week Sale. Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Slender: The Arrival

Je staat er alleen voor. Niemand komt je halen. Niemand komt je helpen. Niemand hoort je gillen. Slender: The Arrival is de officiële videogamebewerking van Slender Man en gecreëerd op basis van Mark Hadley's zenuwslopende sensatie. Survivalhorror op zijn best... en dat voor nog geen twee euro! Slender: The Arrival is namelijk 80% afgeprijsd in de Store.


Tip 2: OlliOlli World Rad Edition

Strakke gameplay, uitdagende tracks, leuke customization, zeer lekkere artstyle en rustgevende muziek. Ontwikkelaar Roll7 heeft een pareltje afgeleverd met OlliOlli World. De game biedt daarnaast voldoende uitdaging om een paar uurtjes achter elkaar door te rollen. De Rad Edition van OlliOlli Wold is momenteel 20% afgeprijsd in de Store en bevat ook de Expansion Pass en een add-on met in game content. Pols- en kniebeschermers om dus en gaan met die banaan!


Tip 3: LEGO Marvel Collection

Ik hoef niemand meer uit te leggen dat de LEGO games ontzettend leuk zijn. Ze staan met een grote spotlight ook in ons artikel met de leukste Xbox games voor kinderen, maar zijn daarnaast ook voor volwassenen gewoon enorm vermakelijk. Niets om je voor te schamen! Als je ook nog into de superheroes bent, dan zit je met de LEGO Marvel Collection helemaal op je plek. Met maar liefst drie LEGO Marvel games en een hele hoop extra content, ben je de komende weken wel even zoet. De collectie is ook nog eens met 60% korting aan te schaffen in de Store deze week.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page