top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 11 januari

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: The Sinking City

The Sinking City is een avonturen- en onderzoeksspel dat zich afspeelt in een open wereld geïnspireerd door het universum van H.P. Lovecraft, de meester van horror. De half verzonken stad Oakmont wordt gegrepen door bovennatuurlijke krachten. Je bent een privédetective en je moet de waarheid ontdekken over wat de stad heeft bezeten... en de geest van haar inwoners. Deze game is nu 80% afgeprijsd in de Store.


Tip 2: Effie

In de game Effie krijg je het verhaal te horen over Galon, een egoïstische ridder. Galon wordt vervloekt en verandert van een jonge strijder in een oud mannetje, wanneer hij weigert een vrouw te redden, die uiteindelijk een heks blijkt te zijn. Hij legt zich daar echter niet bij neer en gaat op avontuur in een poging de vloek ongedaan te maken, in een 3D avonturen platformgame, die is opgebouwd uit vier verschillende werelden. Effie is nu 60% afgeprijsd in de Store.


Tip 3: Tom Clancy's Splinter Cell (Xbox classic)

Ubisoft heeft eindelijk, na vele jaren, groen licht gegeven voor een Splinter Cell remake. Als je nog niet in aanraking bent gekomen met deze game, is dat de ideale gelegenheid natuurlijk. Wil je het avontuur nog eens opnieuw beleven? Dan is het misschien een idee om de classic Xbox titel nog eens op te pikken en via backward compatible te spelen op je huidige console. Tom Clancy's Splinter Cell is op dit moment 60% afgeprijsd in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page