• Jolina

Tips With Gold - 11 mei

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Dragon Ball FighterZ


Als je graag de handjes uit de mouwen steekt met een fight game, dan moet je deze week opletten. Dragon Ball FighterZ is namelijk maar liefst 85% afgeprijsd. De game heeft een Story mode en een online modus en staat garant voor eindeloze, explosieve gevechten zoals je die ook kent uit de serie.


Tip 2: Mad Max


Naast Dragon Ball FighterZ kent ook Mad Max natuurlijk een parallel naar de film- en seriewereld. Zeker bij een gebrek aan grote, nieuwe releases is dit nu een interessante game om op te starten.


In een gruwelijke wereld die voornamelijk uit zand bestaat, is het aan jou om goede loot te vinden en je auto beter en beter in elkaar te knutselen. Dat gaat niet zonder slag of stoot natuurlijk, want er ligt behoorlijk wat gevaar op de loer. De game is op dit moment met 75% korting op te pikken in de Store.


Tip 3: ZOMBI


Zombies. Je houdt er van. Of je walgt er van. Er is eigenlijk geen middenweg. ZOMBI is een game met zombies (duh!) die misschien niet de allergrootste is, maar wel een interessante. Dit komt voornamelijk door zijn unieke gameplay.


Je wordt wakker in Londen, dat overspoeld wordt door zombies. Het is aan jou om te overleven. Lukt dat niet? Dan is dat dikke pech! Je begint dan als een nieuwe overlevende, die een poging doet Londen te ontsnappen. Jouw vorige karakter is dan inmiddels zelf ook een zombi geworden, dus je hebt één vijand meer. Maar wat wel een voordeel is, is dat je precies weet waar je waardevolle spullen kunt vinden... ZOMBI is voor een klein prijsje op te pikken in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven