top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 11 oktober

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Dying Light 2 Stay Human

Dying Light was heel lang één van mijn favoriete zombie games. Ik was in mijn nopjes toen ik hoorde dat er een vervolg aan zat te komen. Ook Dying Light 2 Stay Human heb ik inmiddels uren en uren gespeeld. Man, man, man wat voelt het weer heerlijk om met je dikke parkour skills over de hoogste daken heen te vliegen, zombies op de meeste brute manieren te lijf te gaan en elke steen te kunnen omdraaien in een grauwe, verlepte open wereld. Gauw halen dus die game, want deze week krijg je ook nog eens 40% korting in de Store!


Tip 2: Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice is een game die veel leunt op zijn voorganger. De stijl, graphics, humor en het stemmenwerk zijn van hetzelfde niveau als het vorige deel. Het verhaal gaat verder waar je gebleven was en je zoektocht naar Faith begint. De vele schunnige grappen, daar moet je van houden, want anders is deze point and click niets voor jou. Als dit in jouw straatje is, dan is de 80% korting die je deze week krijgt als je de game wilt aanschaffen wellicht een zetje in de goede richting.


Tip 3: Agatha Knife

Vegan en vegetarisch zijn hot topics tegenwoordig. Ik hou persoonlijk best wel van een lekker stukje vlees, maar ik denk dat het wel helpend zou zijn als iedereen er iets minder van zou nemen. Zeker omdat het toch van levende dieren afkomt en ik hou van dieren! Agatha zit in Agatha Knife met hetzelfde dilemma. Ga met haar op een avontuur waarin ze haar eigen carnivorisme creëert om de dieren ervan te overtuigen dat het offeren van hun vlees het geheim is van hun eeuwige geluk. Een game met een twist dus! Agatha Knife is momenteel 75% afgeprijsd in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page