top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 12 april

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Just Dance 2022 - Deluxe Edition

Lotte was helemaal hyper toen ze Just Dance 2022 mocht reviewen. Just Dance 2022 staat, net zoals de vorige edities, garant voor heel wat uurtjes plezier, zweet en verbrande calorieën. Dus, kom van die lekker zittende bank of stoel af... HET IS TIJD OM TE SCHUDDEN MET DIE HEUPJES! De Deluxe Edition van Just Dance 2022 is deze week 55% afgeprijsd in de Store.


Tip 2: Under The Jolly Roger

Wie houdt er nou niet van piraatje spelen? Under The Jolly Roger kreeg in onze review het commentaar dat de oorspronkelijke prijs wat aan de hoge kant was in vergelijking met wat je er voor terug krijgt, maar die redenatie is natuurlijk de wereld uit want de game is momenteel met 40% korting aan te schaffen in de Store. Tijd op de open zee te verkennen!


Tip 3: Youtubers Life 2

Youtubers Life 2 heeft een speelse look & feel en laat daarmee op een toegankelijke manier zien wat de wereld van de digitale content creators inhoudt. Op het gebied van stijl en prestatie doet de game weinig verkeerd. De karakters en cartoony look zijn schattig en toegankelijk. De game is deze week met 30% korting op te pikken uit de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina. Naast de Deals With Gold is ook de Spring Sale nog live in de Store.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page