top of page
  • Jolina

Tips With Gold - 12 juli

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Old Man's Journey

Old Man's Journey is een game over een prachtige reis, die sterk gericht is op de verhaallijn. De gameplay bestaat vooral uit puzzelelementen. Wat mij betreft een game die echt heel erg underrated is. Heb je wat tijd over en de rust om te genieten van deze prachtige game? Dan is er nu de kans om Old Man's Journey met 50% korting aan te schaffen in de Store.


Tip 2: Saints Row IV: Re-Elected & Saints Row Gat out of Hell

Er is maar één goede manier om je voor te bereiden op een nieuwe game. Dat is uiteraard het (nogmaals) spelen van een eerder uitgebrachte game in dezelfde serie. In Saints Row IV: Re-Elected zitten de president en de Saints gevangen in een waanzinnige simulatie waar ze moeten vechten om zichzelf, de Aarde en de hele Melkweg te redden... en als je dat krankzinnig vindt klinken? Nou, dit is pas het begin. In Gat out of Hell, de epiloog van Saints Row IV, ga je met Johnny Gat en Kinzie Kensington op een Orfische missie om de ziel van de Boss uit de krochten van de hel te redden. Klinkt lekker actiegericht en over de top en dat is perfect in de aanloop naar de nieuwe Saints Row, waarvan we laatst een exclusief interview met twee van de ontwikkelaar hebben mogen doen. Check de video hier:

Saints Row IV: Re-Elected en Gat out of Hell zijn als bundel beschikbaar in de Store, waar die nu maar liefst 80% is afgeprijsd.


Tip 3: The Witcher 3: Wild Hunt Expansion Pass

Als je The Witcher 3 ooit al gespeeld hebt, maar nog nooit de DLC hebt aangeraakt, is dit je kans. De Expansion Pass van The Wither 3: Wild Hunt is namelijk met 70% korting te verkrijgen in de Store deze week. Ik kan oprecht zeggen dat deze DLC, waarin de uitbreidingen Heart of Stone en Blood and Wine zitten, één van de beste DLC's zijn die ik ooit gespeeld heb. Een perfecte reden om Geralt nog eens van stal te halen.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page