top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 12 oktober

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Cloudpunk

In Cloudpunk speel je als Rania, een gloednieuwe koerier voor de firma 'Cloudpunk' in de stad Nivalis. Cloudpunk is een bezorgbedrijf waar je misschien wel je vraagtekens bij moet zetten. Geen pakketje wordt geweigerd en er worden geen vragen gesteld. Doe waar je voor betaald wordt. Zo niet, dan kon het wel eens nare gevolgen hebben. De game is momenteel met 40% korting op te pikken in de Store.


Tip 2: Cat Quest II

Een 2D open wereld actie RPG spreekt al vaak tot de verbeelding, maar een 2D open wereld actie RPG met KATTEN in de hoofdrol? Dan moet je toch verkocht zijn? Dat is gewoon pawsome! Ook Cat Quest II is met 40% korting aan te schaffen.


Tip 3: Trigger Witch

Als je altijd al op de heksenacademie hebt willen zitten (of naasten van mening zijn dat je daar eigenlijk thuis hoort), is dit de ultieme kans. Trigger Witch is namelijk 30% afgeprijsd in de Store.

Met zijn simpele controls speelt Trigger Witch verrassend simpel weg. Voor je het weet is jouw beeldscherm omgetoverd tot een kleurrijk canvas.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page