top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 13 april

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.

Tip 1: Assassin's Creed IV Black Flag

Assassin's Creed is een gameserie die al zo oud is als het oude Rome. Maar het kan natuurlijk zijn dat je er nog niet bekend mee bent, of dat je ze nog niet allemaal hebt gespeeld.


Assassin's Creed IV Black Flag is in ieder geval één titel uit de gameserie, die altijd veel lof heeft gekregen. En dat begrijp ik wel, want met een piratensetting brengt die game je terug naar je grootste kinderfantasieën. De game is momenteel 60% afgeprijsd.

Tip 2: Glass Masquerade

Als puzzelgames jouw ding zijn, kan ik je sterk adviseren om Glass Masquerade een kans te geven, aangezien de game 75% is afgeprijsd. Krijg je er niet genoeg van? Geen zorgen. Er bestaat ook een vervolg op deze game, Glass Masquerade 2: Illusions.

Tip 3: The Complex

Wales Interactive is een bijzondere studio. Zij weten games op een unieke manier te innoveren, bijvoorbeeld door het gebruik van Full Motion Video (FMV). The Complex is hier een goed voorbeeld van. De spannende verhaallijn word je in serie vorm voorgeschoteld en het is hierbij belangrijk dat je de juiste keuzes maakt. Deze hebben immers grote gevolgen voor hoe het verhaal zich ontwikkeld. Hierdoor hebben deze games ook nog eens replay waarde! The Complex is nu met 30% korting aan te schaffen.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page