top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 13 december

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Ori: The Collection

Speel de bekroonde games Ori and the Blind Forest: Definitive Edition en Ori and the Will of the Wisps, nu gebundeld in deze collectie. Een van de meest prachtige Xbox exclusives die er zijn, wat mij betreft. Betoverend en magisch. Deze week te verkrijgen in de Store met 67% korting.


Tip 2: Far Cry 6 - Gold Edition

Far Cry 6 biedt de ultieme game setting, een prachtig eiland dat tot de verbeelding spreekt, gecombineerd met de terreur en wreedheid van een tiran en zijn volgers. Ook het bad guy principe is weer perfect uitgewerkt. Het is een meesterzet geweest om Giancarlo Esposito te casten voor de rol van Antón Castillo. De Gold Edition van de game is deze week met maar liefst 67% korting op de pikken in de Store.


Tip 3: Tell Me Why

Ontwikkelaar DONTNOD is niet bang om complexe, maatschappelijke thema's de aandacht te geven die het verdient. Tell Me Why biedt een verhaal waar je wordt ingezogen. Een verhaal vol spanning en emotie, die door de stijl, sfeer en muziek compleet gemaakt wordt. Als je houdt van games met een focus op storytelling, dan kun je deze trein niet aan je voorbij laten gaan. De Tell Me Why bundel van Chapters 1-3 is deze week 50% afgeprijsd in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page