top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 13 juli

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Cartoon Network: Battle Crashers

Ga met Gumball, Steven Universe, Finn, Mordechai, Clarence en Ome Opa op een krankzinnig interdimensionaal avontuur. Gebruik de unieke aanvallen en speciale moves van elk personage om je door de levels te vechten, in je eentje of met maximaal 3 vrienden in multiplayer. Een kleurrijke side-scrolling beat 'em up game, die nu 75% is afgeprijsd.


Tip 2: Doug Hates His Job

Als je liever een iets meer 'volwassen' beat 'em up game speelt, dan is Doug Hates His Job wellicht een interessant koopje. Dan moet je er wel tegen kunnen dat je hardop lachend voor je tv zit. Als dit een beetje in jouw straatje is dan. Voor nog geen €3 pik je deze game al op uit de Store.


Tip 3: Gigantosaurus The Game

Elk kind heef iets met dinosaurussen. Ze zijn er doodsbang voor of juist volledig door geïntrigeerd. Het is soms even zoeken naar een geschikte game om de allerkleinste kennis te laten maken met gamen. Gigantosaurus The Game is dan een ideale instapper. Ze leren er hoe je kunt verkennen, racen, platformen en kleine puzzels oplossen. De game is momenteel 60% afgeprijsd in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page