top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 13 september

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: The Quarry

Met The Quarry, een zak marshmallows en wat warme chocomelk, heb je een perfect recept voor een avondje griezelen voor de tv. Het is een moderne horrorgame die je meeneemt naar een echt horrorcliché uit de jaren '80, zoals Friday The 13th. Ondanks dit cliché zitten er genoeg mysteries, spanning en collectibles in de game die het interessant houden. The Quarry is nu 33% afgeprijsd in de Store.


Tip 2: Lost Judgment

Het verhaal van Lost Judgment is boeiend, zet je soms op het verkeerde been, heeft plotwendingen en snijdt met pesten en zelfmoord gevoelige onderwerpen aan. Je speelt met Takayuki Yagami, een privé-detective met tevens een bevoegdheid om advocaat te zijn. Nadat je in het eerste deel de straten van Tokyo hebt schoongeveegd. Deze spin-off van Yakuza is momenteel met 50% korting aan te schaffen in de Store.


Tip 3: Cyberpunk 2077

Er is sinds de release veel te doen rondom Cyberpunk 2077. Nog steeds overigens, want afgelopen week werd bekend dat er geen grote updates meer komen voor de Xbox One consoles. Ondanks dit heeft CD Projekt Red wel geprobeerd de game te verbeteren. Hoewel er zeker nog een kleine nasmaak aan hangt, is het een vermakelijke en goede game in de basis. Mocht je nog steeds twijfelen, dan komt het goed uit dat Cyberpunk 2077 deze week met 50% korting op te pikken is in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page