• Jolina

Tips With Gold - 14 december

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Greedfall

Met ruim 60 uur aan gameplay zit je wel goed met deze game, die een combinatie is van invloeden uit Assassin's Creed, The Witcher en Dragon Age. Greedfall is na twee jaar nog steeds een titel die ik sterk aan kan raden als je van RPG's houdt. Je kunt de game deze week nog minder dan een tientje oppikken in de Store, met maar liefst 75% korting.


Tip 2: RACCOON CITY EDITION

Twee klassieke survival-horrorgames, verbeterd en samengebracht in één ongelooflijk pakket. Probeer als Jill Valentine Raccoon City te ontvluchten in Resident Evil 3. Of speel als Leon en Claire in het bekroonde Resident Evil 2 uit 2019. Deze superbundel bevat ook de online 4v1-multiplayer Resident Evil Resistance met maar liefst 67% korting.


Tip 3: Assassin's Creed Valhalla

Het is op dit moment één van de meest populaire Ubisoft games ooit, Assassin's Creed Valhalla. De hoeveelheid content die er nog steeds aan toe wordt gevoegd is enorm. Terwijl de basisgame zelf al zo veel heeft om te ontdekken. Zowel de Deluxe Edition als de Ultimate Edition (deze versie is inclusief Season Pass) zijn deze week 60% afgeprijsd.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven