top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 14 februari

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Hunt: Showdown - Gold Edition

Angstaanjagende wilde monsters dwalen door de moerassen van Louisiana en jij bent onderdeel van een groep geharde gunslingers die de wereld moet verlossen van deze vreselijke plaag. Jaag jij de monsters de wereld uit, dan word je rijkelijk beloond en krijg je de kans zwaardere en krachtigere wapens te komen. Lukt het niet, dan wacht de dood voor zowel je hunter als je uitrusting. Klinkt romantisch, of niet? De Gold Edition van Hunt: Showdown is maar liefst 75% afgeprijsd. Ook nog lief voor je portemonnee dus!Tip 2: Sir Lovelot

Op Valentijnsdag overheerst de liefde natuurlijk. Sir Lovelot haalt zijn inspiratie, zoals je uit de titel al kunt opmaken, uit de liefde. Het verhaal gaat over een ridder, die als een echte casanova op avontuur gaat om zijn ware liefde te vinden. Volgens mij heeft hij nog niet zo’n goed idee waar hij die moet gaan vinden, maar hij heeft wel een tactiek. Want als je als ridder zijnde op zoek bent naar je ware liefde, dan hoef je alleen maar alle prinsessen in nood af te gaan tot het geluk aan je zijde is, toch? Je krijgt deze week 80% korting op dit liefdevol avontuur.


Tip 3: The Witcher 3: Wild Hunt Expansion Pass

Een van mijn allergrootste liefdes is The Witcher 3: Wild Hunt. Niet alleen omdat de game recent nog een flinke portie botox heeft ingespoten gekregen door de next-gen upgrade, maar vooral vanwege de kneitergoede verhaallijnen. Niet alleen in de main story, ook de DLC zijn van bijzonder hoog niveau. Ik durf nog steeds te zeggen dat het één van de beste DLC is, die ook is uitgebracht. De Expansion Pass, met zowel de Heart of Stone als Blood & Wine DLC's, is deze week 30% afgeprijsd in de Store. Mocht je de base game nog niet bezitten, dan is deze ook afgeprijsd. Ontmoet je ware liefde, snel!

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page