top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 14 juni

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Assassin's Creed: Black Flag - Freedom Cry DLC

Assassin's Creed heeft al een behoorlijke historie met een hoop games die inmiddels de naam van deze gameserie mogen dragen. Het mag misschien niet unaniem zijn, maar velen zweren bij het feit dat Assassin's Creed: Black Flag de allerbeste titel uit de serie is. Een boeiend verhaal, vermakelijke gameplay en een prachtige wereld om te ontdekken. Mocht je de game hebben gespeeld, maar behoefte hebben aan meer, dan is dit een gunstige week voor je. De Freedom Cry DLC biedt namelijk meer dan 3 uur aan single-player gameplay, waardoor je gewoon lekker verder speelt. En de DLC is maar liefst 75% afgeprijsd in de Store deze week!


Tip 2: Glass Masquerade 2: Illusions

De gameplay van Glass Masquerade 2: Illusions is niet lastig en je hebt alles super snel onder de knie. Deze puzzelgame is geïnspireerd op glas-in-lood kunstwerken en is daarbij ook gecombineerd met de wonderlijke wereld van Wonderland. Ja, die van Alice inderdaad! Dus het is ontzettend kleurrijk en het ziet er qua puzzels zo mooi uit. Je artistieke hart maakt een sprongetje van blijdschap als je van puzzelgames houdt. De game is daarnaast ook nog eens met 70% korting op te pikken in de Store.


Tip 3: Synchro Hedgehogs

Deze tip is vooral gericht aan de achievement hunters. Niks prettigers dan een game met korting binnen halen om er zo snel mogelijk de 1000G (of zelfs meer in dit geval) uit te trekken, toch?! Synchro Hedgehogs gaat over twee egeltjes die je tegelijk moet besturen om alle appels uit het level te verzamelen. Met een walkthrough guide een peuleschil om 100% te voltooien. De game van uitgever Xitilon is nu 20% afgeprijsd in de Store. Dat scheelt toch snel een hele euro!

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page