top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 15 juni

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Cobra Kai: The Karate Saga Continues

Toen Cobra Kai op Netflix kwam, was iedereen weer in de Karate Kid sferen. Geen wonder dus dat er ook een game van is ontwikkeld, want fight games zijn al sinds jaar en dag reuzepopulair. Cobra Kai: The Karate Saga Continues is nog enkele dagen 50% afgeprijsd in de Deals Unlocked Sale. Wacht dus niet te lang, maar sla toe!


Tip 2: Glass Masquerade Double Pack Bundle

Glass Masquerade is een ondergewaardeerde puzzelgame, waarvan inmiddels twee delen zijn uitgegeven. Die zijn in deze sale in een prima geprijsde bundel gestopt met een korting van 75% in de Store. Voor nog geen €6 heb je daarmee twee leuke puzzelgames in één.


Tip 3: Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix

Niets is zo tof als Mario Kart natuurlijk, maar Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix is de perfecte game voor de kleinere gamers onder ons. Je mag uiteraard best toegeven dat je deze game zelf ook gewoon heel erg leuk en vermakelijk vindt. De game is momenteel 50% afgeprijsd in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page