top of page
  • Jolina

Tips With Gold - 15 maart

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Aliens: Fireteam Elite - Deluxe Edition

Ben je op zoek naar een shooter waarin je gewoon hersenloos in kunt knallen op hordes van aliens? Dan zit je met Aliens: Fireteam Elite 100% goed. De Deluxe Edition van de game is deze week op te pikken in de Store met 40% korting.


Tip 2: Chorus

Hoewel Chorus in eerste instantie misschien een ietwat trage start heeft, wordt je geduld uiteindelijk beloond met de meest geweldige ruimtegevechten. De goede verdeling van te ontdekken gebieden en side-missions maken het ook zeker geen straf om deze schitterende spelwereld te verkennen. Daarmee is Chorus dan ook een echte aanrader voor spelers die van snelle actie met een goed verhaal houden! Zeker deze week, omdat de game 33% is afgeprijsd in de Store.


Tip 3: Greak: Memories of Azur

Greak: Memories of Azur is een side-scrolling single-player game met handgetekende animaties. Het is echt een plaaaaaaatje om te zien, ontzettend prachtig. De muziek draagt bij aan de audio-visuele pracht die deze game te bieden heeft. De gameplay bevat leuke, boeiende elementen en de puzzels zijn uitdagend. De perfect game om eens in de sale mee te pakken als je 'm tot nu toe nog niet hebt gespeeld. De game is nu met 40% korting beschikbaar in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page