top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 16 augustus

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Agathe Christie - The ABC Murders

Kruip in de huid van privédetective Hercule Poirot dit dit third person avonturenspel boordevol mysteries. Je neemt het op tegen een gewaagde tegenstander die de naam "ABC" draagt. Je skills en denkvermogen worden flink op de proef gesteld bij het verkennen van plaats delict en het oplossen van diverse puzzels. Met 80% korting kun je niet anders dan de conclusie trekken dat je dit avontuur wilt aangaan. Download Agatha Christie - The ABC Murders deze week nog vanuit de Store.


Tip 2: Blind Postman

Als je in dit snikhete weer zin hebt in een kleine uitdaging die wel redelijk wat ontspanning met zich meebrengt, dan is Blind Postman wellicht een leuke puzzelgame om op te pakken. Het is een puzzelgame die simpel is qua opzet. Je bestuurt een blinde postbode die je naar links, rechts, boven en beneden kan verplaatsen over het speelveld. Een beweging die wordt ingezet, wordt helemaal afgemaakt tot hij een muur of ander obstakel raakt. Blind Postman is deze week met 30% korting op te pikken in de Store, voor nog geen 3 euro.


Tip 3: Yesterday Origins

Dan nog een game die waarschijnlijk weinig mensen kennen, Yesterday Origins. Het is 1481. De jonge John wordt vernederd en in het openbaar over straat gesleept. Hij wordt beschuldigd van tovenarij en gevangengezet door de Spaanse Inquisitie om te worden gemarteld. Later ondergaat hij een alchemistische transmutatie die hem onsterfelijk maakt. Hij raakt daardoor elke herinnering over zichzelf kwijt. Een boeiende verhaallijn met diverse plot twists. Yesterday Origins is deze week 80% afgeprijsd in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page