• Jolina

Tips With Gold - 16 maart

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.

Tip 1: Life is Strange Complete Season (Episodes 1-5)

Life is Strange is één van die games, die me altijd bij zal blijven. Deze revolutionaire, episodische game is echt een must-play. Het unieke concept van het beïnvloeden van de tijd is briljant, zowel vanuit de krachten die de hoofpersoon heeft, als vanuit de keuzes die je maakt en de consequenties die dat met zich mee brengt.


Max en Chloe spelen de hoofdrol, in een avontuur waarbij ze op onderzoek uit gaan naar wat er gebeurd is met een vermiste medestudent.

Het hele seizoen van vijf afleveringen is momenteel maar liefst 80% afgeprijsd, waardoor je flink wat uurtjes plezier beleeft voor bar weinig geld. Square Enix heeft inmiddels een nieuwe Life is Strange game aangekondigd, die deze week via een persconferentie wordt onthuld. Het ideale moment om in te stappen dus.


Tip 2: Murdered: Soul Suspect

Murdered: Soul Suspect is enkele jaren geleden gratis beschikbaar geweest voor Gold members, als ik het me goed herinner. Vele van jullie zullen de game daardoor misschien al in bezit hebben. Heb je 'm nog niet gespeeld? Ik raad het je zeker aan! Als je deze game nog niet hebt geclaimd met de Games With Gold games, dan kun je nu van maar liefst 85% korting profiteren.

Voor een ieniemienie prijs heb je een behoorlijk grote game in handen, met ontzettend leuke gameplay. De stijl en het verhaal zijn daarnaast ook echt genieten. De unieke twist in deze game? Je gaat je eigen moord onderzoeken... Als dat je niet prikkelt om deze game op te pikken, dan weet ik het niet meer!


Tip 3: The Wolf Among Us

Oh Telltale... Ik heb er warme gevoelens bij. Helaas gingen ze failliet en werden al hun games verwijderd uit de Store. Langzaam beginnen enkele titels terug te komen. Zoals Tales From The Borderlands en ook The Wolf Among Us. Die laatste titel is altijd één van mijn favoriete Telltale games geweest en ik was positief verrast om hem tussen de Deals With Gold aan biedingen te zien staan. De game, die bestaat uit vijf episodes, zet welbekende sprookjesfiguren in een ander daglicht.


Tip 4: Crash Bandicoot 4: It's About Time

Crash Bandicoot is van oorsprong een exclusieve gameserie voor PlayStation. Wat ben ik blij dat Crash inmiddels ook het Xbox platform onveilig maakt, want deze games zijn echt ontzettend leuk! Nostalgie in een modern jasje, met Crash Bandicoot 4: It's About Time heb je een hele leuke platformer game in handen.


De game is momenteel 35% afgeprijsd in de Store. Bijkomend voordeel: de game heeft recent een update gehad om hem te optimaliseren voor Xbox Series X|S. Extra genieten dus!

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven