top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 16 november

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Watch Dogs 2

Marcus Holloway is een briljante hacker, die in San Fransisco woont. Werk samen met Dedsec, een beruchte groep hackers, om de grootste hack in de geschiedenis uit te voeren op een invasief besturingssysteem dat door criminele meesterbreinen wordt gebruikt om burgers op grote schaal te controleren en te manipuleren. Watch Dogs 2 is momenteel 80% afgeprijsd in de Store en biedt een geweldige wereld om te ontdekken.


Tip 2: MotoGP 21

Als jij een snelheidsduivel bent die bereid bent grote risico's te nemen om met je motor de eerste te zijn die de finishlijn oversteekt, is MotoGP 21 wellicht een interessante titel voor je deze week. Je kunt overigens ook een hoop managen in de game als je dat leuk vindt. De game is momenteel 60% afgeprijsd in de Store.


Tip 3: Sweet Witches

Als je graag een platformer game speelt, dan is het kleurrijke Sweet Witches een aanrader. Speel als de schattige heksen Praline en Vanille die alleen kunnen vertrouwen op hun magische ladders, unieke vaardigheden en power-ups om de snoepjes te claimen die ze verdienen! Ook deze game is momenteel met 60% korting op te pikken uit de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page