• Jolina

Tips With Gold - 17 augustus

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Scarlet Nexus

Scarlet Nexus is een Japanse actie RPG. In Europa worden de Oosterse invloeden in games niet altijd door iedereen gewaardeerd, maar toch is deze game zeker de moeite. Doordat de game speelbaar is met twee verschillende hoofdpersonen in hun eigen verhaallijn, krijg je eigenlijk twee voor de prijs van één. En dat met 40% korting. Mocht je helemaal overstag zijn, dan kun je ook kiezen voor de Deluxe Edition met 40% korting.


Tip 2: Flipping Death

Flipping Death is zo'n game die het leven minder serieus maakt. Heerlijk op z'n tijd, toch? Het is een puzzel-platformavontuur waarin jij invalt voor de dood... Help de doden en neem bezit van de levenden. Gezellig spelletje voor tussendoor. En nu aan te schaffen in de Store met 75% korting.


Tip 3: Avatar: The Last Airbender - The Burning Earth (Xbox 360)

Deze game is een icoon onder veel gamers. Niet perse vanwege de hoge kwaliteit. Wel vanwege het feit dat je binnen 5 minuten 1000G kunt binnen hengelen. Wil jij jouw gamerscore nog lekker simpel ophogen? Dat is dit het perfecte koopje voor je. Avatar: The Last Airbender is nu 70% afgeprijsd in de Xbox 360 Store. Let op: deze game is niet backwards compatible en je moet daarom dus een Xbox 360 console in huis hebben om de game te spelen.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven