top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 17 mei

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Deze week zijn er ook nog extra aanbiedingen beschikbaar in de Golden Week Sale. Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: L.A. Noire

L.A. Noire is een duistere en gewelddadige misdaadthriller die zich afspeelt in Los Angeles in de jaren veertig van de vorige eeuw. In het naoorlogse Hollywood ondergaat de kersverse rechercheur Cole Phelps zijn vuurdoop in een stad die ten onder gaat aan zijn eigen succes. De drugshandel tiert welig, de moordcijfers zijn nog nooit zo hoog geweest en iedereen lijkt corrupt. De game is momenteel 50% afgeprijsd in de Store.


Tip 2: Call of Duty: Ghosts

Call of Duty: Ghosts kreeg niet alleen lovende kritieken. Toch is deze titel wat mij betreft het spelen waard. Tien jaar na een verwoestende massale gebeurtenis zijn de grenzen van het land en het machtsevenwicht in de wereld voor altijd opnieuw getekend. Als wat er over is van de Special Operations-troepen van het land, leidt een mysterieuze groep die alleen bekend staat als ""Ghosts"" de strijd terug tegen een nieuw opgekomen, technologisch superieure wereldmacht. Call of Duty Ghosts is met 67% korting op te pikken in de Store.


Tip 3: The Artful Escape

Op de vooravond van zijn eerste optreden vecht Francis Vendetti tegen de nalatenschap van een dode volkslegende. Terwijl hij probeert om aan de muzikale erfenis van zijn oom te ontsnappen, maakt een gitaarwonder een psychedelische reis door gestolen operahuizen, buitenaardse landschappen en de onmogelijke diepten van het Kosmische Buitengewone. De unieke, kleurrijke ervaring die The Artful Escape je kan bieden, is nu met 33% korting aan te schaffen in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page