top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 18 januari

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Strange Brigade

Seteki de Heksenkoningin is opgestaan en slechts één troep gedurfde helden kan het opnemen tegen haar angstaanjagende leger van gemummificeerde wangedrochten: The Strange Brigade!

Verken opmerkelijke ruïnes, los gevaarlijke puzzels op en ontdek verleidelijke schatten terwijl je je een weg baant door een reeks ondode vijanden in spannende third-person actie die je innerlijke avonturier zeker naar voren zal brengen. De game is momenteel 90% afgeprijsd in de Store.


Tip 2: Flipping Death

Flipping Death is zo'n game die het leven minder serieus maakt. Heerlijk op z'n tijd, toch? Het is een puzzel-platformavontuur waarin jij invalt voor de dood... Help de doden en neem bezit van de levenden. Gezellig spelletje voor tussendoor. Flipping Death is momenteel 80% afgeprijsd in de Store.


Tip 3: Grow Up

Terwijl ze de melkweg verkent met MOM, het ouderlijke ruimteschip van BUD, stort ze in elkaar. Nu zijn haar scheepsonderdelen wijd en zijd verspreid over een hele buitenaardse planeet die zo rijk is aan flora en fauna dat zelfs de meest afgematte galactische tuinman het hoofd zou tollen.

Het is aan BUD om al haar onderdelen te verzamelen en terug naar de maan te brengen. Grow Up is nu met 60% korting aan te schaffen in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page