• Jolina

Tips With Gold - 18 mei

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.

Tip 1: Outlast: Bundle of Terror

De titel van deze bundel verklapt al een beetje wat je kunt verwachten. Dit is geen gameserie voor mensen met een zwak hart. Als jij helemaal enthousiast wordt van horrorgames, dan ben je nu vast bezig met Resident Evil: Village of je hebt deze game zelfs uitgespeeld. Als je daarmee nog niet genoeg hartkloppingen hebt gekregen, kun je rechtstreeks door met deze Outlast bundel.


De Outlast: Bundle of Terror bevat de game Outlast en de story DLC Whistleblower. Hoewel die laatste als DLC is uitgebracht, wordt deze ook vaak als losse game gezien door de ontwikkelaars. Genoeg om je de &*@%# mee te schrikken in ieder geval, want met de Deals With Gold van deze week trek je ze binnen met 85% korting.


Tip 2: Verdun

Verdun is de eerste game uit een trio WW1 games die is gemaakt door Nederlandse ontwikkelaars. Momenteel wachten we op het derde deel, Isonzo genaamd. Leuk om al even in de juiste sfeer te komen met Verdun. Let op, dit is niet je alledaagse, flitsende shooter zoals Call of Duty of Battlefield. Nee! Deze WW1 games zijn zoveel mogelijk gebaseerd op de realiteit van WW1. Verdun is momenteel 60% afgeprijsd in de Store.


Tip 3: Stranded Deep

De echte overlevers onder ons worden vast warm van Stranded Deep. In deze game crasht je vliegtuig (dat mag toch geen spoiler heten eigenlijk) en je strandt op een onbewoond eiland. Je moet overleven en dat kan alleen als je alle elementen in jouw voordeel gebruikt. Er valt een hoop te ontdekken en te craften, waardoor je er uren mee zoet kunt zijn. Een zonnige aanbieding van 40% korting brengt je naar een prachtige vakantiebestemming.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven