top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 18 oktober

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Dead Rising 3: Apocalypse Edition

Zombies zijn altijd interessant, toch? Omdat State of Decay 3 en Dead Island 2 nog wel even op zich laten wachten, is het verstandig je op een alternatief te richten om aan je behoeftes te voorzien. Als je dan ook nog een smakelijke 70% korting krijgt in de Store op de Dead Rising 3: Apocalypse Edition, dan moet je toch serieus overwegen er een hapje van te nemen.


Tip 2: Marvel vs Capcom: Infinite - Deluxe Edition

Voor 80% korting komen ook meestal wel wat mensen hun bed uit. In dit geval gaat het om Marvel vs Capcom Infinite, de Deluxe Edition wel te verstaan. Je krijgt er met deze action fighting game in ieder geval een behoorlijke portie superhelden voor in huis.


Tip 3: Endzone - A World Apart: Complete Edition

Een tijdje terug hebben we Endzone - A World Apart binnen gekregen op de redactie om te reviewen. We waren er lyrisch over en niet voor niks. Het is grafisch gezien een plaatje, de context spreekt veel mensen aan en de gameplay biedt veel diepgang. De ultieme uitdaging voor de survival strategy fan. Deze week krijg je ook nog 50% korting in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page