top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 19 april

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Down in Bermuda

Als je even heerlijk tot rust wilt komen, is een puzzelgame zoals Down in Bermuda de ideale optie. Een relaxe sfeer, niet te hoog tempo en een mooie, kleurrijke uitstraling. Het is eigenlijk een soort digitaal zoekboek. Down in Bermuda is het eindproduct van een team van slechts twee personen, genaamd Yak & Co. Met maar liefst 90% korting, is deze game momenteel voor een schijntje op te pikken in de Store.


Tip 2: Tales from the Borderlands

Borderlands is een gameserie die bij velen tot de verbeelding speelt. Niet zo gek dat de oorspronkelijke gameserie inmiddels wat variaties en spin-offs kent, zoals Tiny Tina's Wonderland. Tales of the Borderlands is de Telltale variant. De game is behoorlijk vermakelijk en geeft, zoals we dat van een Borderlands game kennen, garantie voor een hoop chaos en plezier. De volledige game met alle 5 episodes is momenteel 25% afgeprijsd in de Store.


Tip 3: Tony and Clyde

Tony and Clyde doen qua naam veel denken aan een ander crimineel duo. Er zal vast inspiratie uit gehaald zijn, maar Tony en Clyde zijn niet zoals alle anderen. In deze top down arcade shooter draaien ze in ieder geval hun hand niet om voor een hoop actie. De game zelf is ook in de actie, want Tony and Clyde is met 50% korting aan te schaffen in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page