top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 19 januari

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten. De volledige lijst met Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Tip 1: Far Cry 5 - Season Pass

Met Far Cry 6 in het vooruitzicht, vind ik het persoonlijk altijd leuk om al even in de juiste mood te komen door een van de reeds uitgekomen titels te spelen. En met de Season Pass van Far Cry 5 krijg je behoorlijke content om dit voor elkaar te krijgen, namelijk drie standalone DLC's. De eerste DLC die uitkwam heet Hours of Darkness en speelt zich af in Vietnam. In de 2e DLC beland je op een andere planeet in Lost on Mars. Je zult je best moeten doen om te overleven in de 3e DLC Dead Living Zombies. Terwijl je met de base game al best wat uurtjes zoet bent, geeft dit materiaal je nog een leuke variatie hierop. De DLC is deze week 50% afgeprijsd.


Tip 2: Yooka-Laylee


Liefhebber van platformgames en gamers met kleinere kinderen (je mag de game ook gerust voor jezelf aanschaffen hoor, daar is helemaal niks mis mee!) zitten goed met Yooka-Laylee. Schattige karaktertjes, een kleurrijke wereld en vrolijke muziek. Deze week met 75% korting. Do I need to say more?Tip 3: INSIDE en Limbo Bundle


Ook met flinke korting, wel 65% maar liefst, is de INSIDE en Limbo Bundle op te pikken. Iedereen die maar een beetje te porren is voor games met een lugubere sfeer, moet deze eigenlijk gespeeld hebben. Bijzonder en uniek!
Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page