top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 19 oktober

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: F1 2021

De nieuwste F1 game, namelijk F1 2021, zal door veel fans grijs gedraaid worden nu Max Verstappen een serieuze gooi lijkt te kunnen doen naar het wereldkampioenschap. F1 is populairder dan ooit in Nederland. Voor de twijfelaars of mensen die er niet de full price voor over hadden, is het een interessante week F1 2021 is namelijk 35% afgeprijsd in de Store deze week.


Tip 2: Immortals Fenyx Rising - Season Pass

Dat Immortals Fenyx Rising een populaire game is, dat wisten we al. Als je nog niet genoeg hebt van deze game, of je hebt een excuus nodig om de game opnieuw op te pakken, dan hebben wij het benodigde excuus voor je. De Immortals Fenyx Rising Season Pass is namelijk 50% afgeprijsd. De Season Pass bevat drie DLC's: A New God, Myths of the Eastern Realm en The Lost Gods. Goddelijk veel nieuwe content dus!


Tip 3: ABZU

Als je liever wat minder snelheid en actie hebt, dan hebben we ook nog een ultieme relax tip voor je met de Deals With Gold van deze week. ABZU is een prachtige ontdekkingsreis in de kleurrijke onderzeewereld. Je wordt er helemaal zen van. Het mooiste is nog wel dat je jezelf niet in een strak duikpak hoeft te hijsen. ABZU is momenteel 50% afgeprijsd in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page