top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 2 augustus

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten. Deze week is ook de Ultimate Games Sale nog live, dus grijp je kans!


Tip 1: Hasbro Family Fun Pack - Super Edition

Monopolie en Zeeslag kennen we allemaal, toch? In het Hasbro Family Fun Pack zitten maar liefst 6 nostalgische bordspellen die hun weg naar de console gevonden hebben. Geniet van al jouw favoriete Hasbro spellen met deze gloednieuwe compilatie met MONOPOLY Plus, TRIVIAL PURSUIT Live!, RISK, RISK Urban Assault, Battleship en BOGGLE. Tijd voor een (digitale) spelletjesavond dus, want de Super Edition is momenteel 75% afgeprijsd in de Store.


Tip 2: Alien Isolation - The Collection

Ontdek wat echte angst is in Aliens: Isolation, een survival horror doordrenkt met doodsangst en dodelijke gevaren. Vijftien jaar na de gebeurtenissen in Alien gaat Amanda, de dochter van Ellen Ripley, een wanhopig gevecht aan om te overleven in een missie om achter de waarheid te komen over het verdwijnen van haar moeder. De Alien Isolation - The Collection is niet alleen met 75% korting aan te schaffen, je krijgt er naast de base game ook nog eens alle zeven packs met aanvullende content bij. Als je durft? Je vindt de aanbieding in de Store.


Tip 3: Insurgency Sandstorm

Insurgency: Sandstorm is een van de meest realistische multiplayer tactical FPS games die je op console gaat vinden. De graphics vielen op moment van release nog een beetje tegen, maar de Xbox Series X|S update heeft daar inmiddels korte metten mee gemaakt. Dit is wel een game die niet mag ontbreken in de verzameling van FPS liefhebbers, zeker voor een prijs met 45% korting in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page