top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 2 februari

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten. De volledige lijst met Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Tip 1: Titanfall 2 Ultimate Edition

Titanfal is nog steeds één van mijn persoonlijke liefdes sinds de Xbox One generatie. Het miste één ding: een goede campaign. Met de release van Titanfall 2 kwam werd dat gat gevuld. De multiplayer is nog steeds één van de beste die er zijn. Met een korting van 85% (prijs ongeveer €4,49) heb je met Titanfall 2: Ultimate Edition niet alleen een geweldige campaign en toffe multiplayer shooter in huis, je krijgt er ook alle DLC content bij!

Tip 2: Let's Sing Queen

In Corona tijden is het fijn om oog te houden voor wat variatie in bezigheden. Elke dag Netflix is verre van stimulerend. Voor mensen die graag een karaokebar bezoeken of die prachtig kunnen zingen onder de douche, is Let's Sing Queen een interessante 'game' die weer wat schwung kan brengen binnen het gezin. Let's Sing Queen is momenteel 40% afgeprijsd. "I want to break freeeeeeeeeeee!"

Tip 3: Mighty No. 9

Als je nog op zoek bent naar een boeiende platformer game, dan is Mighty No. 9 een interessante deal deze week. Het mag misschien niet de ultieme platformer zijn die Mega Man (X) kon doen laten vergeten, maar met 80% korting betaal je voor Mighty No. 9 nog geen vier euro.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page