top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 2 mei

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Marvel's Guardians of the Galaxy

Wanneer je een echte Marvel fan bent, mag je Marvel's Guardians of the Galaxy eigenlijk niet overslaan. En anders eigenlijk ook niet. De game is ontzettend vermakelijk en de combat verfrissend te noemen. De aandacht die er geschonken is aan de graphics en soundtrack laat het geheel als een echte Guardians of the Galaxy game aanvoelen. Marvel's Guardians of the Galaxy is deze week maar liefst 70% afgeprijsd in de Store. Voor dat schijntje kun je deze game echt niet skippen.


Tip 2: Chernobylite

Chernobylite is een prachtig voorbeeld van hoe een post-apocalyptische wereld er uit had kunnen zien. Door een eigen draai te geven aan een waargebeurd verhaal, is er een diepgaand verhaal ontstaan met een enorme wereld om te ontdekken met alle verborgen mysteries die hij te verbergen heeft. Het feit dat deze FPS, niet zomaar een FPS is, maar ook RPG- en horrorelementen bevat, waarbij stealth een grote factor speelt, maakt Chernobylite tot een unieke game. Chernobylite is momenteel met 50% korting op te pikken in de Store.


Tip 3: Strange Brigade

Seteki de Heksenkoningin is opgestaan en slechts één troep gedurfde helden kan het opnemen tegen haar angstaanjagende leger van gemummificeerde wangedrochten: The Strange Brigade! Verken opmerkelijke ruïnes, los gevaarlijke puzzels op en ontdek verleidelijke schatten terwijl je je een weg baant door een reeks ondode vijanden in spannende third-person actie die je innerlijke avonturier zeker naar voren zal brengen. De deluxe edition van de game is momenteel 85% afgeprijsd in de Store.


De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page