top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 2 november

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Valiant Hearts: The Great War

Ik hou van games met een boeiende verhaallijn. Valiant Hearts: The Great War lijkt op het eerste gezicht een kleine game uit de categorie 'dertien in één dozijn', maar heeft stiekem veel te bieden. Vooral de pakkende en zelfs emotionele verhaallijn zijn mij altijd bijgebleven. De game is nu 70% afgeprijsd in de Store.


Tip 2: Far Cry 3 Classic Edition

Zoals ik al in mijn review van Far Cry 6 benoemde, is Far Cry 3 één van mijn grootste liefdes. Een geweldige open wereld met veel te ontdekken en misschien wel de beste bad guy uit een videogame ooit. De game stamt oorspronkelijk uit het Xbox 360 tijdperk maar is met de Classic Edition in een nieuw jasje uitgegeven voor de nieuwe generaties. Perfect om de game voor het eerst te ervaren of nog een keer uit de kast te trekken dus. Door de 67% korting zeker de moeite waard.


Tip 3: Biomutant

Afgelopen weekend was Biomutant gratis te spelen. Mocht je overtuigd zijn geraakt van de vermakelijke gameplay en prachtige, kleurrijke wereld, dan kun je de game nu met 35% korting aanschaffen via de Store. Geen kans gehad om de game te ervaren? Je kunt uiteraard ook onze review teruglezen om een indruk te krijgen.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page