top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 20 april

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.

Tip 1: Alien: Isolation - Season pass

Alien Isolation is een spannende, sci-fi survival horror game die menig hart sneller heeft laten kloppen. Om twee redenen natuurlijk... De ene is dat hij voor horror games echt smullen is, de ander omdat de spannende setting je hart letterlijk sneller laat kloppen. Durf jij het aan? De Season Pass is momenteel 80% afgeprijsd. Een goed excuus om nog eens een kijkje te nemen in de game.

Tip 2: Monster Energy Supercross 2 - Special Edition

De special edition van Monster Energy Supercross 2 biedt naast de base game maar liefst 9 DLC's. En dat terwijl de korting in de Store momenteel is opgelopen tot wel 80%. Prima prijsje om lekker in de modder te gaan spelen!

Tip 3: Call of Duty: Black Ops Cold War

De Call of Duty gameserie is niet meer weg te denken. Met 35% korting is dit een mooi kansje om kennis te maken met de game, als je dat tot nu toe nog niet gelukt was. Deze game vereist geen verdere introductie, denk ik?!

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page