top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 20 juli [update]

Bijgewerkt op: 23 jul. 2021

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Under The Jolly Roger

Piraatje spelen, dat willen we toch allemaal? In Under The Jolly Roger kun je exploreren, vechten, varen en handelen als een echte piraat. Voorzie je houten been van een nieuw laagje lak, trek die papegaai uit zijn kooi en hop, de zee in! Arrrrr! De game is momenteel 30% afgeprijsd in de Store.


Tip 2: Tennis World Tour

Als je behoefte hebt op een sportieve manier wat om je heen te slaan, dan is Tennis World Tour erg interessant deze week. Met maar liefst 90% korting kun je de game op dit moment claimen in de Store. Oké, het is niet de nieuwste titel in de gameserie, maar een potje tennis op zijn tijd is best wel lekker.


Tip 3: World War Z - Marseille Episode DLC

World War Z is één van de leukste verrassingen die ik de afgelopen jaren heb gespeeld denk ik. Lekker met z'n vieren zombies afknallen in allerlei soort, kleuren en vormen. Als jij deze game ook top vindt en er geen genoeg van kunt krijgen, dan is het met de afgeprijsde DLC deze week een kans om de game weer eens op te pikken. De World War Z - Marseille Episode DLC is 40% afgeprijsd.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.


Update 23 juli:

Major Nelson heeft zojuist de Ultimate Game Sale aangekondigd, met een behoorlijke hoeveelheid aan games in de aanbieding en kortingen tot wel 80%. Neem snel een kijkje in de volledige lijst.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page