top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 21 december

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Construction Simulator 3

Met bijzondere interesse bekijk ik altijd hoe groot de hype is rondom het simulator genre. Die reikt tegenwoordig tot het plafond en verder! Waarom is me niet helemaal duidelijk, maar dat men deze games graag speelt, snap ik wel als je zelf af en toe een simulator game speelt. Niet te moeilijk doen, maar gewoon lekker in de huid van iemand anders kruipen. Vanuit dat opzicht is Construction Simulator 3 wel een interessante deal deze week. De game staat 100% garant voor vele uurtjes bouwplezier en is momenteel met 40% korting aan te schaffen.


Tip 2: Greak: Memories of Azur

Greak: Memories of Azur heeft een bijzondere stijl, die mij gelijk pakte. Dat bleef ook zo toen ik de game speelde, vanwege zijn boeiende en uitdagende gameplay. De game is absoluut ondergewaardeerd en daarom één van de Tips With Gold van deze week. Greak: Memories of Azur is nu met 40% korting aan te schaffen.


Tip 3: Song of Iron

Song of Iron is één van de favoriete verrassingen van Leon. De game heeft zelfs zijn Top 10 gehaald van 2021! Als de game dan ook nog 25% is afgeprijsd in de Store, kunnen we he natuurlijk niet buiten onze Tips With Gold houden.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page