top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 21 februari

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: WRC 10

Het is altijd lastig om games aan te raden die jaarlijks uitkomen waarin op het eerste gezicht niet veel verandert. Verwacht op het gebied van gameplay in WRC 10 geen vernieuwing, maar gelukkig staat dat al als een huis. Ook de verschillende grafische opties zorgen ervoor dat je wat te kiezen hebt. Voor de echte rally fan zijn er weer genoeg redenen om de game te kopen, zeker met een dikke korting van 80% deze week.


Tip 2: Dead Island Definitive Edition

Dead Island 2 komt er eindelijk aan! Niks leukers dan je optimaal voorbereiden op zombies, bizarre wapens en vooral veel bloed en gore, dan met een oude game. De Definitive Edition van Dead Island is ook nog eens 85% afgeprijsd, dus een betere kans ga je voorlopig niet krijgen. Kom op: hak, schiet en mep er op los. Het bloed moet van je scherm spatten!


Tip 3: Gods Will Fall - Valiant Edition

Gods Will Fall van ontwikkelaar Clever Beans is een game die makkelijker lijkt dan het daadwerkelijk is. De onvoorspelbare hoge moeilijkheidsgraad zorgt er voor dat de herspeelbaarheid groot is. Nooit heb je dezelfde caves die je moet clearen of dezelfde strijders aan je zij. Een positieve verrassing, als je van een uitdaging houdt. De Valiant Edition van Gods Will Fall is deze week maar liefst 80% afgeprijsd in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page