• Jolina

Tips With Gold - 21 juni

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Far Cry New Dawn

Maak kennis met het onherkenbare post-apocalyptische Hope County, 17 jaar na een wereldwijde nucleaire ramp. Ga de strijd aan tegen de gevaarlijke nieuwe dreiging de Highwaymen en hun genadeloze, knotsgekke leiders de Tweeling, die de laatste grondstoffen voor zichzelf willen opeisen. Deze game is eigenlijk best ondergewaardeerd, want met de prachtige kleurrijke setting en de explosieve actie zoals je gewend bent uit een Far Cry game, vermaak je jezelf kostelijk. Far Cry New Dawn is momenteel maar liefst 75% afgeprijsd in de Store.


Tip 2: American Fugitive

American Fugitive is een modern variant van klassieke sandbox-actie en biedt een nieuwe 3D top-down singleplayer-ervaring in een open wereld. Welkom in Redrock County, een slaperig Amerikaans stadje met een bloeiende criminele onderwereld. American Fugitive speelt zich in de jaren '80 in het diepe zuiden van Amerika af en is een eerbetoon aan de klassieke films en games van vroeger. Een soort GTA, maar dan net iets anders zeg maar. American Fugitive is met 80% korting op te pikken in de Store deze week.


Tip 3: Down in Bermuda

Down in Bermuda is het eindproduct van een team van slechts twee personen, genaamd Yak & Co. Het is een puzzel-avonturengame, waarin piloot Milton door een ruwe storm met zijn vliegtuig neerstort op een eiland in de Bermuda driehoek. Dit is uiteraard niet zonder gevaren, want het eiland zit vol bijzondere wezens en geheimen. De game heeft een kleurrijke, maar relaxte uitstraling en Milton is absoluut aandoenlijk te noemen. Ook Down in Bermuda is behoorlijk afgeprijsd in de Store deze week, wel 75% maar liefst.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven