top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 21 maart

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Tony Hawk Pro Skater 1 + 2

We nemen een trip down memory lane met deze remaster van het legendarische Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2. Deel 1 kwam uit in 1999, toen we nog groen achter de oren waren. Deel 2 volgde een jaar later. Alle trucjes van destijds zitten weer in het spel verwerkt en je kunt weer helemaal los gaan op alle maps van vroeger. Er is wel een duidelijke splitsing gemaakt tussen deel 1 en 2 in het hoofdmenu, maar nu zit er daarnaast nog een online mode in om online wat inspiratie voor trucjes op te doen. Je hebt de carrieres van beide games, challenges, een level creater en de online mode met twee speelbare modes. Dit samen zorgt voor enorm veel skateboard plezier waar je eindeloos mee door kunt gaan. Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 is deze week met 60% korting op te pikken in de Store.


Tip 2: Golf Club: Wasteland

In Golf Club: Wasteland is de aarde namelijk, zoals je misschien al verwacht, een Wasteland geworden. Maar behalve een wasteland is het nu ook een golfbaan voor de elite. Zij hadden namelijk het geluk (en geld) om te vluchten naar Mars voor het allemaal in de soep liep. Nu komen ze alleen nog langs voor hun favoriete sport. Voor tussendoor is Golf Club: Wasteland echt een vermakelijke game. Het geeft een fictief beeld van wat best wel eens een mogelijke toekomst zou kunnen zijn, vooral gezien de recente ontwikkelingen in het ruimtereizen voor particulieren. De game is deze week maar liefst 70% afgeprijsd in de Store.


Tip 3: Overcooked! 2

Gameplay is waarin Overcooked zo uitblinkt. Sowieso is een goede co-op game tegenwoordig maar moeilijk te vinden, maar de gameplay van Overcooked! 2 is daarnaast gewoon echt geweldig. Samen met één of meerdere vrienden ga je in diverse levels aan de slag in de keuken. Je snijdt groentes en vlees, kookt rijst of pasta en moet vervolgens alle ingrediënten tot een heerlijk gerecht smeden. Alsof dat al niet moeilijk genoeg is, moet je ook nog opletten op welke recepten je moet maken en in welke volgorde en is er in de hoek van je scherm een tijdsklok aanwezig, die menig speler het hart in de keel brengt. Deze week krijg je 75% korting in de Store op dit lekkere hapje.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page