• Jolina

Tips With Gold - 21 september

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.

Tip 1: Need For Speed Heat Deluxe Edition

Wie houdt er niet van prachtige voertuigen en hoge snelheden? De Need For Speed serie spreekt al jaren tot de verbeelding van velen. Niet alleen hoge snelheid, maar ook hoge korting is deze week van toepassing. Je kunt de Need For Speed Heat Deluxe Edition namelijk met 75% korting aanschaffen in de Store.


Tip 2: American Fugitive

Het wachten op GTA 6 duurt nog oneindig lang, we wachten nog steeds op de officiele aankondiging van Rockstar. American Fugitive kan je gedachten daar als tussendoortje even van afhalen, terwijl je toch een beetje het GTA gevoel behoudt. Met 80% korting is het wel heel aantrekkelijk om de benen te nemen voor de politie, toch?


Tip 3: Mudrunner

Als de modder na dat rijden en vluchten nog niet voldoende achter je oren geplakt zit, is Mudrunner ook nog een interessante aanbieding deze week. Met maar liefst 75% korting kun je de game nu aanschaffen. De ultieme off road experience waarbij je niet naar buiten hoeft om vies te worden.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven