top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 22 februari

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Tales of Arise

You love it, or you hate it. Japanse games. Op de redactie liefkozend 'Japanse meuk' genoemd, maar Japanse kwaliteit komt altijd bovendrijven. Zo ook met Tales of Arise, die een hele hoge beoordeling kreeg in onze review. De game is momenteel met 30% korting aan te schaffen in de Store en dat is een uitgelezen kans om eens een beetje Japanse kwaliteit te ervaren.


Tip 2: Car Mechanic Simulator

We zijn allemaal wel fan van simulator games, toch? Vaak kiezen we er juist een die ook raakvlakken heeft met ons dagelijks leven. In Car Mechanic Simulator ga je aan de slag met het repareren, verven en tunen van auto's, zoals de titel al weggeeft. Maar dan digitaal, zonder dat je handen en kleren onder het smeer en de olie komen. Heerlijk om thuis mee te ontspannen. De deluxe versie van Car Mechanic Simulator is ook nog eens 40% afgeprijsd in de Store deze week.


Tip 3: Hunt: Showdown

Een tijd geleden hebben we aandacht besteed aan Hunt: Showdown, met een toffe give-away stream, waarin je kunt zien hoe de game in elkaar steekt. In deze competitieve bounty hunter game, kom in je de donkerste hoekjes van de wereld waar je moet overleven. Hunt Showdown is momenteel 70% afgeprijsd in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page