top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 22 juni

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Sonic Generations (Xbox 360)

Ik durf bijna te stellen dat zo ongeveer iedereen Sonic kent, het supersnelle blauwe egeltje. Er zijn inmiddels een hoop games op zijn naam geschreven en enige tijd terug zelfs een real life action film. Hij heeft de gamewereld mede gemaakt tot waar hij nu is. Deze week zijn er behoorlijk wat Sonic titels in de aanbieding. Sonix Generations is één van de betere Sonic games en deze Xbox 360 game (die je via backwards compatibility speelt op je Xbox One en/of Xbox Series) is 50% afgeprijsd in de store.


Tip 2: TT Isle of Man

Als je houdt van snelheid en ronkende motoren dat kun je deze week TT Isle of Man met maar liefst 90% korting oppikken in de Store. Het is misschien niet de allernieuwste motor racegame die is uitgebracht, maar wel een die je behoorlijk wat uitdaging biedt. En voor nog geen €5 is het absoluut de moeite om eens kennis te maken met deze gameserie, als je er nog onbekend mee bent.


Tip 3: House Flipper

Een woning renoveren, hoe simpel kan het soms zijn. Maar wat werkt het goed! House Flipper wist ons bij de release als redactie te verrassen, met zijn relaxte en vermakelijke gameplay. Hoe fijn is het om je volledig uit te sloven met een renovatie, een prachtig resultaat terug te zien op het eind en vrij te blijven van spierpijn en andere pijntjes? Dat is heerlijk toch?! House Flipper is momenteel met 30% afgeprijsd in de Store.


De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page