top of page
  • Jolina

Tips With Gold - 22 maart

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Hot Wheels Unleashed

Als je van snelheid en toegankelijke games houdt, is Hot Wheels Unleashed een erg leuke game om te spelen. Verschillende werelden, plezierige gameplay en genoeg content om je uren mee te vermaken. Met of zonder je kinderen, want deze is natuurlijk ook heel geschikt voor de allerkleinsten. Hot Wheels Unleashed is deze week 40% afgeprijsd in de Store.


Tip 2: Crash Bandicoot: It's About Time

Crash Bandidoot is een icoon voor veel gamers. De eerste Bandicoot games dateren van heel wat jaartjes geleden en daardoor brengt het je een gigantische hoeveelheid sentiment. Crash Bandicoot: It's About Time is een geweldige platformer game, ook voor nieuwkomers. De game is deze week ook nog eens 50% afgeprijsd in de Store, dus twijfel niet langer!


Tip 3: Inside

Ik ben zelf niet vies van een boeiende indie game. Inside is wat dat betreft een meesterwerkje. Niet voor niks heeft deze game het tot de leukste indie games van Xbox Gaming weten te schoppen. Luguber, uniek en intrigerend. Je hebt eigenlijk geen reden om deze game niet te spelen deze week, zeker met het hoge kortingspercentage. Inside is nu maar liefst met 75% korting aan te schaffen in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page