top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 22 november

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Donut County

Donut County is een puzzelgame met een sterke verhaallijn, waarin je speelt als een steeds groter wordend gat in de grond. Ja, dat hoor je goed. Je bent een gat dat steeds groter wordt. Wasberen hebben Donut County overgenomen met op afstand bediende gaten voor het stelen van afval. Ontmoet schattige personages, steel hun afval en gooi ze in een gat. Deze game is door één solo ontwikkelaar in elkaar gestoken, in 6 jaar tijd. Een kleurrijk, mysterieus en soms hilarisch avontuur. Donut County is deze week 70% afgeprijsd in de Store.


Tip 2: The Crew 2

Alles in The Crew 2 draait om hoge snelheden. Geniet van zinderende race ervaringen in een prachtige open wereld, met meer dan honderd verschillende voertuigen. Ben je het asfalt beu? Dan zijn er genoeg mogelijkheden in het water of in te lucht om aan je trekken te komen. The Crew 2 is met maar liefst 80% korting op te pikken in de Store. Gas erop!


Tip 3: Outbreak: The New Nightmare - Definitive Edition

Outbreak: The New Nightmare is een co-op survival-horrorgame, zoals de naam mogelijk al verklapt. Terwijl een infectie de stad overneemt, vervaagt elke wet en regel die er voorheen gold. Zoek naar supplies, strijd tegen de ondoden en doe wat nodig is om in leven te blijven. De game is in solo of lokale co-op te spelen, choose wisely! Je hebt namelijk maar één leven... De Definitive Edition van Outbreak: The New Nightmare is nu maar liefst 80% afgeprijsd in de Store en daarmee voor nog geen drie euro in huis te halen.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page