top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 23 augustus

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Olli Olli World - Rad Edition

Geniet met Olli Olli World van begin tot het eind van de strakke gameplay, uitdagende tracks, leuke customization, zeer lekkere artstyle en rustgevende muziek. Ontwikkelaar Roll7 heeft een pareltje afgeleverd, waar je gemakkelijk 8 uur van je tijd in kunt verliezen. De game is deze week ook nog 35% afgeprijsd in de Store. Deze versie is inclusief Expansion Pass en enkele coole add-ons.


Tip 2: Resident Evil 7 Biohazard - Gold Edition

De Resident Evil 7 Gold Edition is gruwelijk compleet met alle Season Pass-content, de End of Zoe Epiloog en Banned Footage. Een complete horror ervaring dus, waarbij je in de huid van Ethan Winters kruipt, die in een verlaten huis op zoek gaat naar zijn verdwenen vrouw. De bizarre taferelen die je onder ogen komt... Als je het aandurft, is de Gold Edition van Resident Evil 7 Biohazard nu maar liefst 60% afgeprijsd in de Store.


Tip 3: Agent Intercept

Agent Intercept speelt als een heerlijke Secret-Agent Arcade Racer. De gameplay is lekker simpel, waardoor je je vooral goed kan focussen op de baan zelf en niet te veel bezig hoeft te zijn met onnodige dingen zoals gas geven en remmen (ik bedoel kom op, je speelt alleen maar een elite agent in het meest geavanceerde voertuig). Wel is deze simpele game ook een valkuil. Voor gamers die ervaren zijn in arcade games zoals Agent Intercept, zal de gameplay misschien iets te makkelijk zijn. Indien je van de achtervolgingen houdt, zoals deze in James Bond films gebeuren, is deze game zeker het proberen waard. Zeker als je ook nog eens 30% korting krijgt in de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de Microsoft Store pagina.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page