top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 23 maart

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.

Tip 1: Farm Together

Er is Farming Sale deze week en toen ik dat las, kwam er gelijk één titel bovendrijven: Farm Together. De titel zegt het al een beetje, deze game is samen met andere te spelen. Ook de bedoeling is denk ik wel duidelijk, je moet gewassen verbouwen, dieren verzorgen en fruit telen.

Farm Together ziet er schattig uit, maar is ook voor volwassenen leuk om te spelen. Ik moet je wel één grote waarschuwing mee geven... Let op: deze game is ontzettend verslavend! Farm Together is nu 35% afgeprijsd in de Store.


Tip 2: Vampyr

Als je in bent voor wat spanning en fantasie, dan moet je zeker Vampyr eens proberen. Het is 1918 en je bent in Londen. Als dokter loop je tegen een groot probleem aan. Het is jouw taak om mensen die medische hulp nodig hebben, te helpen. Maar dat is nog niet zo makkelijk, aangezien je sinds kort een vampier bent geworden. De tweestrijd die dit teweeg brengt, lijkt me duidelijk.

De game is nu 75% afgeprijsd in de Store.


Tip 3: Beyond Eyes

Beyond Eyes is een kleine, rustige game. Toch heeft deze behoorlijke indruk op mij gemaakt. Het vertelt het verhaal van Rae, een jong meisje wat blind is geworden door een ongeluk. Dit heeft nogal wat vermogen voor haar zintuigen en hoe ze met de wereld om moet gaan.


Wanneer haar kat, haar grootste vriend, zoek raakt, moet ze al haar vertrouwen en lef onder de arm nemen om haar terug te vinden. De game is aan te schaffen met maar liefst 80% korting.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page