top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 23 november

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Assassin's Creed Origins

Mocht je dit deel van de serie nog niet gespeeld hebben, dan is dit een prima prijsje, met maar liefst 75% korting. En laten we eerder wezen, wat een prachtige setting voor een game, toch!? Als je liever de Deluxe Edition in huis haalt, krijg je nu ook 75% korting. De Ultimate Edition is 70% afgeprijsd.


Tip 2: Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass Edition

De Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass Edition bevat de base game inclusief season pass en allerlei leuke add-ons. Het complete pakket is gespot in de Store met maar liefst 85% korting! Dat is natuurlijk een prima deal als je weg bent van snipers, dat kan niet missen.


Tip 3: Splinter Cell Chaos Theory (Xbox classic)

Al jaren en jaren wachten we op een vervolg in de Splinter Cell gameserie. Tot nu toe zonder resultaat. Dat neemt niet weg dat we onszelf natuurlijk kunnen vermaken met de oude gouden games via Backwards Compatibility. Zo is Splinter Cell Chaos Theory nu 60% afgeprijsd. Deze Xbox classic game is gewoon op je Xbox One of Xbox Series X|S te spelen. Zo hebben we toch een beetje Splinter Cell, terwijl we rustig verder wachten.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson. Verschillende games zijn daarnaast in de aanbieding ter ere van de Black Friday Sale. Op zoek naar fysieke games of hardware deals? Check onze Black Friday Sale post.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page