top of page
  • Foto van schrijverJolina

Tips With Gold - 24 augustus

Elke week op dinsdag presenteert Major Nelson ons de nieuwste Xbox aanbiedingen, de Deals With Gold. Deze steeds terugkomende lijst kan behoorlijk overweldigend zijn. Want wat is nou een goede Deal? Wij geven je graag de Gouden Tip, door interessante games en DLC uit te lichten.


Tip 1: Typoman

Typoman is een 2D puzzel-platformergame, waarbij taal een belangrijke rol speelt. Je beïnvloedt hiermee je omgeving om verder te komen in de levels. De sfeer is grimmig en indrukwekkend, maar het is werkelijk een plaatje om te zien. Typoman is één van de platformergames die mij het meeste is bijgebleven de afgelopen jaren. De game is momenteel 80% afgeprijsd in de Store.


Tip 2:

Refunct is een game die je heel zen kan maken. Het is een first-person puzzel-platformergame, gemaakt door één solo ontwikkelaar. Er zijn geen vijanden, er is geen tijdsdruk, alleen jij een een simpel, maar prachtige, wereld. Refunct is met 67% korting digitaal aan te schaffen in de Store.


Tip 3: Flockers

De wat oudere generatie gamers kent vast de game Lemmings (en krijgt hierdoor spontaan het deuntje er van in zijn hoofd). Flockers is het beste te omschrijven als een moderne, brutere versie van Lemmings, maar dan met schapen. Elk level worden er schapen los gelaten, die jij veilig naar het eindpunt moet geleiden. Onderweg kom je zagen, putten, spiesen en andere obstakels tegen die kebab maken van jouw schaapjes. Zet op tijd de juiste tools in om jouw schaapjes op het droge te krijgen! Je kunt Flockers nu met 80% korting oppikken uit de Store.

De volledige lijst met alle Deals is terug te vinden op de website van Major Nelson.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page